[SORTEIG TANCAT] Participa en el sorteig de Cuinetes i guanya una bateria de cuina

Cuinetes Cook Shop celebra el seu 4t aniversari sortejant aquest lot, fabricat en alumini indeformable i amb un revestiment antiadherent de gran resistència, i valorat en 80€

Necessites ampliar la teva bateria de cuina o reemplaçar les que tens? Doncs ara estàs d'enhorabona. Cuinetes Cook Shop, la botiga especialitzada en estris per la cuina, celebra el seu quart aniversari sortejant un lot de productes de la prestigiosa marca Arcos


Si vols participar en aquest concurs de Cuinetes Cook Shop, només hauràs d'omplir el formulari que s'adjunta més avall i podràs aconseguir una paella de 24 cm, una cassola també de 24 cm i un cassó de 16 cm aptes per qualsevol tipus de foc, fabricats en alumini indeformable i amb un revestiment antiadherent de gran resistència. Tot plegat valorat en 80€Molta sort!

Un pelador Arcos de regal

La cassola de 24 cm que podràs aconseguir FOTO: Cedida

A banda del sorteig, l'establiment del carrer de Valldoreix celebra aquests primers 4 anys d'existència amb diversos descomptes i ofertes especials entre els productes de la botiga i aquells que realitzin compres de més de 20€ s'enduran, de franc, un ganivet pelador Arcos fins al 15 de juny o final d'existències. 

I és que a Cuinetes Cook Shop  podràs trobar tot el que necessitis per a la teva cuina des de cassoles, paelles i estris de les marques més prestigioses, fins a elements per aconseguir una cuina més sofisticada com sifons per fer escumes, entre d'altres. A banda, la botiga compte amb una àmplia gamma de productes per a  menjar a l'oficina o l'exterior amb porta entrepans, lunch bag o porta aliments, ampolles d'hidratació i coberts, entre d'altres. 

Per compres de més de 20€ t'enduràs un ganivet pelador de la marca Arcos FOTO: Cedia

 
Comentaris

Destaquem