contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

Pascual:“Recomano venir als apartaments abans dels 75 anys per gaudir més”

El TOT Sant Cugat ofereix el testimoni de Conrad Pascual, resident d'un apartament de Cugat Natura a la ciutat

Conrad Pascual fa dos anys que viu a un dels apartaments que Cugat Natura té a Sant Cugat. Aleshores va venir amb la seva esposa i els va encantar molt el pis. “La mida ens va agradar, petit i acollidor, i estava ubicat a prop de l’estació d’una  ciutat que sempre ens ha agradat”, ha recordat Pascual.  Però, de la seva arribada al complex es penedeix de no haver vingut abans. “Crec que vam venir massa tard”. “Per venir a un lloc com aquest has d’aprofitar que encara estàs bastant actiu i ets autosuficient. Per mi l’edat ideal per venir no hauria de ser més tard dels 75 anys”, ha subratllat Pascual. Ho ha afirmat així perquè considera que “els apartaments tenen tot el que un pot necessitar” durant la vellesa. En concret, fa dos anys va triar amb la seva muller l’apartament de Cugat Natura perquè ofereix proximitat al centre, un tracte familiar i la possibilitat d’anar a la residència “en cas de necessitat”, tal com ha explicat la directora dels apartaments de Cugat Natura, Helena Aranyó.

Una experiència plenament satisfactòria

Després de dos anys vivint en un dels apartaments de Cugat Natura, Pascual considera que la seva experiència ha sigut “molt bona”. Viu a casa seva amb diferents serveis inclosos “per fer la seva vida més fàcil ara i amb previsió de futur”, ha remarcat Helena Aranyó.  Els serveis inclosos són la neteja i la bugaderia, entre altres, disponibles en uns pisos sense barreres arquitectòniques i amb accés a espais comuns de socialització que poden fer servir quan volen en companyia d’altres residents, amics o familiars. Per fomentar l’ús d’aquests espais comuns, el centre du a terme una certa dinamització, com ara cinema un cop a la setmana, futbol, servei de bar, servei de fisioterapeuta, jocs de cartes, tallers de l’Ateneu, etc.

Un altre valor diferencial de Cugat Natura és que “aquí els residents tenen autonomia i un món de possibilitats enorme, ja que no viuen en una habitació” ha matisat Aranyó. Tenen la llibertat d’estar a casa seva, però amb l’atenció constant de professionals excel·lents. “El personal que hi ha en aquesta casa  és fantàstic”, ha volgut deixar clar Pascual. Ha valorat també l’“amabilitat i bona disposició” del personal d’atenció domèstica i sanitària i viure en un entorn ideal com Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem