Per als més petits, l'any comença ple d'activitats

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

El primer cap de setmana de l'any arriba carregat d'activitats adreçades als petits de casa. I és que els set espais 'Estrella' que l'Ajuntament ha organitzat per aquestes festes, ofereixen durant aquests dies tot tipus de tallers, espectacles i zones d'animació infantils. 

Nadal a Sant Cugat

Los Galindos estan a la plaça del Rei. FOTO: Arxiu

Excepte divendres 1 de gener, dijous 31 de desembre, dissabte 2 de gener i diumenge 3 de gener hi haurà diversos espais de la ciutat que oferiran tot tipus d'activitats.

La Casa de Cultura, que és l'espai lúdic adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys, estarà obert dijous 31 a partir de les 10:30 del matí. Pel que fa als dies 2 i 3 de gener, també obrirà a la tarda, a partir de les 16:30. 

A més, la Casa de Cultura també acollirà espectacles en família. Com les ombres xineses, divendres 31 a les 12:00 del migdia, o els titelles de dissabte 2 i l'espectacle de titelles de diumenge 3 a les 12:00h.

Un altre espai dedicat als petits de casa és el que es troba a la plaça del Coll. Divendres 31 hi haurà tot tipus de jocs i tallers infantils fins a les 13:30 i dissabte 2 i diumenge 3, els petits de casa podran gaudir-ne fins a les 14:00h del migdia.

Per a tots aquells que els agradin les manualitats, el Museu del Monestir oferirà diversos tallers manuals amb història, en els quals els més petits podran fer des de bèsties amb fang fins a manuscrits.

Un altre dels espais 'Estrella' d'aquest Nadal és la plaça d'Octavià. Durant tot el cap de setmana hi haurà Food Trucks, jocs i animació infantil des de les 11:00h fins a les 19:30h.

I si a casa sou dels que us agrada el circ, la plaça del Rei acull, fins al 10 de gener, la iurta de Los Galindos amb l'espectacle 'Encara no ho sé, Lola'. Per a més informació de les sessions i horaris podeu consultar aquí. 

Altres propostes

El claustre serà el lloc on es fa l'activitat 'Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot!'. FOTO: A. Ribera

A banda de les activitats nadalenques, com cada cap de setmana, hi ha diverses propostes. 

El divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de gener el Teatre-Auditori acollirà l'espectacle Disney Live! Mickey's Music Festival. Divendres 1 hi haurà una sessió a les 19:00h del vespre, i tant dissabte com diumenge 2 i 3 de gener realitzaran tres representacions: a les 12:00h, a les 16:00h i a les 19:00h. El preu de les entrades és d'entre 23,50 i 36,50 euros per persona, excepte els menors de 3 anys que és gratuït.

D'altra banda, dissabte 2 de gener a les 11:00h del matí, el Museu del Monestir acollirà el gran joc dels drets dels infants 'Tenim Drets!', un joc creat pels nens i nenes que durant el curs 2014-15 van formar part del Consell dels Infants de Sant Cugat. 

Al mateix Museu del Monestir, a partir de les 12:00h del migdia, tindrà lloc la visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot'. Una activitat en la qual es descobriran tot tipus de secrets de la història de Sant Cugat. 

 
Comentaris

Destaquem