contingut promocionat
amavir logo

 

 

Per què és important el temps lliure a les residències?

Als centres i residències Amavir els plans d’atenció sociosanitària inclouen sempre activitats d’oci

L’oci i el lleure són dos elements imprescindibles per tenir en compte en tot el cicle vital d’una persona i, per tant, també durant la tercera edat. A través d’activitats lúdiques podem aconseguir que les persones duguin a terme rutines i destreses que ajudin a potenciar-ne la salut i la qualitat de vida. Precisament, les residències de gent gran es caracteritzen per tenir un ampli programa d’activitats enfocades a garantir el benestar social i emocional dels residents amb tasques que afavoreixen el desenvolupament de les relacions socials.

Als centres i residències Amavir com el que tens ben a prop de Cerdanyola, al carrer Víctor Hugo, 10, de Sant Cugat, els plans d’atenció sociosanitària inclouen sempre activitats ludicoesportives i d’oci que en fomenten la creativitat i la diversió perquè se sentin plenament feliços i realitzats. I perquè enforteixin un nou cercle social d’amistats que va des dels altres residents fins a membres de l’equip. Tot això fa que la seva estada sigui càlida, com a casa seva.

Beneficis de les activitats de lleure a les residències de gent gran

  • Mantenir-se en forma. Els ajuda a mantenir-se en bona forma i prevenir malalties físiques en estimular el moviment i l’activitat física, sempre sota el control i la supervisió per part de diferents especialistes.
  • Incentivar la motivació  de la persona al dia a dia per la posada en pràctica de la seva funcionalitat i creativitat.
  • Cuidar l’estat d’ànim i les emocions de la persona. Les activitats i els tallers omplen el seu temps lliure i de lleure en funció dels seus gustos i el fan sortir de la rutina.
  • Promoure la socialització i la interacció amb els seus convivents i amb l’entorn. Les residències de gent gran són una bona solució a la solitud en aquesta etapa de la vida.
  • Afavorir una actitud positiva i activa envers la vida i la diversió. Una postura clau per a viure plenament cada moment i crear records inoblidables.
 
Comentaris

Destaquem