contingut promocionat

 

Logo Marc Wernli

Per què és tan important el coaching?

Marc Wernli treballa en la introducció del canvi a la vida com a motor de millora de les persones i els equips

El coaching és un procés mitjançant el cual un coach ofereix un acompanyament creatiu, introspectiu i reflexiu a mesura amb l'objectiu de potenciar les qualitats de la gent. En aquest procés, es treballa per canviar, transformar, millorar i desenvolupar a les persones i els equips.

 

El canvi i el potenciament del millor que té cadascú són les bases d'aquests cursos. Amb aquest procés, en el qual el teu coach t'acompanyarà en tot moment, aconseguiràs empoderar-te i agafar les regnes de la teva vida amb una millor gestió del temps i l'estrès, els dos principals problemes en el dia a dia de la gent. A més, amb aquest procés de reflexió interna, t'endinsaràs en un autoconeixement que et permetrà descobrir-te millor.

 

L'oportunitat d'incorporar el canvi en la teva vida FOTO: Bernat Millet

MW Embodiment Coaching ofereix serveis tant per a persones, de forma individual, com per a parelles, famílies i equips de treball o empreses. Si busques un coach per introduir el canvi en la teva vida i veure en quin moment personal et trobes, el Marc Wernli et pot ajudar. Gràcies a una anàlisi prèvia gratuïta i a la seva capacitat d'empatia, en Marc (d'origen suïs) podrà recomanar-te un pla d'acció personalitzat per introduir el canvi en la teva vida privada i laboral per millorar-la fixant uns nous objectius satisfactoris.

 
 
Comentaris

Destaquem