contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Per què necessites una assegurança mèdica privada?

Comptar amb una assegurança de salut privada té molts avantatges

La salut és un bé molt necessari que sovint no es valora fins que es perd. Fins que ens posem malalts, no valorem com s'està quan ens trobem bé. Per gaudir d'una bona salut és clau seguir un estil de vida saludable basat en una correcta alimentació i en fer exercici de forma moderada i amb freqüència. Per preveure una patologia de forma primerenca, és necessari comptar amb una assegurança mèdica que ens dona accés immediat a una assistència mèdia.

A més, actualment, comptar amb una assegurança mèdica és encara més necessari per beneficiar-se de tots els avantatges.

Els avantatges de tenir una assegurança mèdica

  1. Zero llistes d'espera. És un dels principals avantatges respecte a la cobertura sanitària pública. L'assistència mèdica de les diferents especialitats es redueix molt. Passa de setmanes o mesos a només uns dies.
  2. Accés directe amb l'especialista. Un altre valor positiu de tenir una assegurança és que el pacient pot demanar hora directament amb el metge especialitzat amb la seva patologia. Això escurça encara més el temps de diagnòstic.
  3. Comoditat de pagament. Tenir una assegurança de salut privada és la manera més econòmica i còmode de gaudir d'una cobertura mèdica privada, ja que sovint es paguen en quotes còmodes mensuals.
  4. Serveis a l'acompanyant. Quan una persona està malalta el que valora més és la companyia. Un suport necessari que amb una assegurança mèdica privada pot tenir pensió completa durant el part o l’operació.
  5. Assistència en viatge. Les assegurances privades cobreixen totes les despeses mèdiques si caus malalt en un viatge. Moltes vegades això no ho pensem quan marxem fora, però que és molt d'agrair quan et trobes en aquestes circumstàncies.

Aquests són els principals avantatges de comptar amb una assegurança mèdica. Si estàs interessat/da en contractar-ne una, has de tenir en compte les següents recomanacions que fa el Col·legi de Metges de Barcelona.

Consells dels metges de Barcelona davant l'elecció d'assegurança mèdica

Els pacients interessats haurien de conèixer la cobertura de l'assegurança, així com el quadre mèdic, les especialitats, les proves mèdiques, els dies d'ingrés hospitalari, etc.

També haurien de preguntar pels serveis addicionals que preveu la pòlissa, així com algunes proves diagnòstiques, per quines pròtesis queden cobertes i quines s'han de pagar i el tipus de cadència que hi ha i quina és la seva duració.

Si et vols beneficiar de tots els avantatges de tenir una assegurança mèdica privada, contacta amb Alertis Brok.

T'assessoren i t'ajuden a protegir els teus interessos FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem