contingut promocionat

Policlínic Torreblanca

Perd pes sense renunciar a menjar

Arriba al Vallès el nou baló gàstric que no necessita ni endoscòpia, ni anestèsia, ni cirurgia, només empassar una 'càpsula'

Si vols perdre pes sense renunciar a menjar, el Baló Gastric Elipse és l'opció més adequada. Aquest programa d'aprimament que no necessita ni endoscòpia, ni anestèsia, ni cirurgia, arriba ara al Vallès. Un tractament innovador i revolucionari que només implica empassar una "càpsula" acompanyada d'aigua. 


Una vegada el baló arriba a l'estómac, aquest sistema s'omple amb una solució d'aigua estèril a través d'un conducte estret com un fil i que s'empassa al mateix temps que la "càpsula". El baló, de consistència tova, estarà a l'estómac un total de 16 setmanes ajudant a reduir el sobrepès entre un mínim de 10 kg i fins a un màxim de 24 kg.

El baló Elipse s'acompanya d'un programa de 6 mesos assistit per un especialista, en el que inicialment s'avalua l'IMC inicial, el grau de motivació dels pacients i el seguiment posterior que es realitzi en el servei mèdic i nutricional. La col·locació del baló es fa a la consulta per un doctor especialista en sobrepès i en una hora. Des del primer moment aquest mètode crea una sensació de sacietat que ajuda a menjar menys amb l'objectiu d'introduir hàbits alimentaris saludables de manera quotidiana. 

Una App per enviar informació al metge

El baló, de consistència tova, estarà a l'estómac un total de 16 setmanes ajudant a reduir el sobrepès FOTO: Cedida

El programa també innclou una bàscula "intel·ligent" i una App que permetrà enviar informació al metge i tenir un seguiment constant. Pasades les 16 setmanes el baló es desintegra de manera esglaonada i s'elimina de manera natural.


Aquest pla permet adquirir uns hàbits saludables reduint les porcions de menjar per evitar tornar a agafar pes. La primera visita és gratuïta a Policlínic Torreblanca, on un metge especialista dissenya un programa totalment personal i resol tots els dubtes del tractament. Demana cita prèvia al 93 515 39 99.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem