contingut promocionat
Captura de pantalla 2018 11 12 a las 12.57.22

 

Perquè la pèrdua auditiva és un problema?

A Albert Martín Audiologia us oferiran una revisió auditiva gratuïta, on estudiarem el vostre cas, les vostres necessitats i us oferirem la millor solució

Segons l’OMS, es produeix una discapacitat en més del 5% de la població mundial i aquest percentatge s’incrementa fins al 33% quan ens referim a persones majors de 65 anys. Aquesta és una situació que, tard o d’hora, molts de nosaltres tenim importants possibilitats de patir.

Un cop som conscients que la nostra qualitat de vida s’ha vist perjudicada per la falta d’estímul sonor, hem d’acudir a un especialista de confiança. Després d’un estudi audiològic complet ens indicarà el grau de dificultat i els audiòfons més adequats per solucionar el problema.

 

Per què és un problema la pèrdua auditiva?

Vivim en un entorn envoltat de sons i en el qual ens comuniquem a través de la veu. Conversar amb els amics, la família, a la feina, compartir sentiments, comunicar-se per telèfon, participar en activitats socials, escoltar les notícies a la ràdio o la televisió, són actes en els quals les persones amb sordesa tindran més o menys dificultat en funció del seu grau de pèrdua auditiva.

A Albert Martín Audiologia us oferiran una revisió auditiva gratuïta, on estudiarem el vostre cas, les vostres necessitats i us oferirem la millor solució. Només cal que truqueu i reserveu la vostra visita.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem