Persecució policial amb un tret a Sant Cugat

Un vehicle va intentar atropellar un agent dels Mossos quan el van aturar

Mossos d'Esquadra i Policia Local van aturar un vehicle que constava com a robat i els fets van acabar amb una persecució policial pels carrers de Valldoreix, amb un intent d'atropellament a un agent i un tret d'un agent de la Policia Local de Sant Cugat. Finalment, els delinqüents van poder fugir i encara no han estat identificats.

Tot plegat va començar poc abans de les nou del vespre d'aquest dijous 8 de novembre, quan una patrulla de paisà de la policia va detectar un vehicle robat a la plaça de Can Cadena, amb més d'un ocupant. Llavors, es van activar agents de Policia Local i Mossos d'Esquadra, que van seguir el cotxe de manera discrita fins a arribar a un lloc més apartat.

En aquest punt, van demanar al conductor del vehicle que s'aturés i aquest ho va fer. Però quan un mosso va baixar del cotxe per identificar els ocupants, el conductor va accelerar, va intentar atropellar l'agent i va fugir pels carrers de Valldoreix en direcció a Mira-sol. El mosso es va poder apartar, però va anar de poc que no fos atropellat.

En aquest moment, un agent de la Policia Local va disparar un tret amb l'objectiu de rebentar la roda del cotxe i poder aturar el vehicle, però va fallar. El tret es va produir en una zona més allunyada i propera a un descampat.

Així va començar la persecució policial amb vehicle pels carrers de Valldoreix, a gran velocitat, fins que el cotxe sospitós va entrar a l'autopista AP-7 per Mira-sol i se li va perdre la pista.

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències policials per tal de trobar els ocupants del vehicle, que no han estat identificats i estan en cerca.

 
Comentaris

Destaquem