contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

El primer pas per estar en el teu pes és conèixer el teu metabolisme

Conèixer com actua el nostre metabolisme és important per tenir un pes saludable

Per mantenir-se en un pes ideal i saludable una de les primeres coses que hem de descobrir és com funciona el nostre metabolisme i el nostre cos, ja que cada persona és única i té uns condicionants diferents. El pes d'una persona es compon principalment d'aigua, múscul, greix i os i aquestes proporcions són diferents en funció del sexe, l'edat i les necessites de cada persona segons el seu estil de vida. Conèixer aquest fet i com actua el nostre metabolisme és important per tenir un pes saludable.

 

Policlinic ST CUGAT B


Per aquest motiu i sobretot per aconseguir resultats, a l'hora de seguir un pla d'alimentació i exercici que ens ajudi a tenir el pes saludable ens hem de posar en mans d'un especialista, i si és metge encara millor. D'aquesta manera valorarà altres dades de salut que poden influenciar en la nostra dieta com possibles diabetis, hipertensió, tiroïdisme, etc.


Una dieta a mida i amb resultats

Policlinic Torreblanca, saben de la importància de sentir-se bé per dins i per fora, i és per això que inicien el nou any fent una aposta per les persones, per ajudar a cuidar-les. Si t'has fixat com a objectiu millorar la teva salut ara tens disponible de manera gratuïta, a experts de la Unitat de nutrició de Policlinic Torreblanca que estudiaran el teu cas i elaboraran un pla personalitzat i a mida per ajudar a aconseguir el teu pes saludable. 

Per accedir a aquest pla gratuït només has de trucar al 93 515 39 99 o fer una reserva on-line amb una primera visita gratuïta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem