Petit repunt de grups confinats en els centres escolars de Sant Cugat

14 escoles de Sant Cugat compten amb algun grup confinat, arribant a un total de 489 persones confinades

Sant Cugat tanca la setmana amb un petit increment de grups confinats a les escoles, augmentant els 17 grups confinats que hi havia el dimecres 3 de febrer als 22 actuals que hi ha el divendres 5 de febrer, segons dades del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Més info: Reducció dels grups confinats en escoles de Sant Cugat

Així doncs, actualment són 14 els centres escolars de Sant Cugat que compten amb algun grup confinat: el Sefardí Hatikva és l'escola amb més grups confinats (5), seguit per l'Àgora (3) i el Viaró, l'Institut del Centre d'Alt Rendiment Esportiu i l'Institut Escola Catalunya, tots ells amb 2 grups confinats. Finalment, La Farga, el Santa Isabel, l'Escola Jameu Ferran i Clua, l'Escola Joan Maragall, el Thau, l'Escola Turó de Can Mates, l'Escola Bressol de Valldoreix i el Gimbernat Formació compten amb 1 grup confinat.

D'altra banda, pel que fa al nombre de persones confinades, entre alumnat i professorat, la xifra ha augmentat amb 90 noves persones confinades, amb un total de 489, respecte al dimecres 3 de febre, sent el Sefardí Hatikva (89), l'Àgora (75) i el Viaró (56) les escoles amb més persones confinades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem