Una pizza del restaurant la Tarantella Napoletana de Sant Cugat ha estat reconeguda com la millor de Catalunya en el tercer campionat d'Espanya de Pizzes, organitzat per la guia gastronòmica La mejor Pizza. L'establiment, ubicat al barri de Mira-sol, ha rebut aquest guardó per la seva pizza La Genovese Napoletana, elaborada amb Fior di Latte, crema de ceba genovesa, fondue de parmesà i alfàbrega fresca.
A més, la pizzeria ha tornat a situar-se entre les quinze millors d'Espanya 2025, consolidant la seva presència en el panorama gastronòmic estatal. L'any passat, un dels plats de la mateixa pizzeria ja va ser reconeguda com la segona millor de Catalunya en aquest mateix campionat. En aquella ocasió el guardó va ser per la seva pizza Rústica, elaborada amb crema de carabassa, pròvola fumada, guanciale cruixent, làmines de parmesà i alfàbrega.
La Tarantella Napoletana està especialitzada en pizza artesanal cuita en forn de llenya i d'estil napolità. Va obrir la seva primera pizzeria a Rubí i el 2024 va desembarcar a Sant Cugat amb el seu segon establiment, situat al carrer de Saragossa.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok