contingut promocionat

 

LOGO GARDEN

 

Les pizzes santcugatenques arriben a Nàpols

Garden pizza confia en els seus ingredients d'alta qualitat i ho comparteix amb la resta del món

Sabies que Garden Pizza el 2019 va ser una de les 3 pizzeries espanyoles que van participar en diferents categories al World Pizzaiuolo Championship? L'esdeveniment més gran del món dedicat a les pizzes i que es fa a Nàpols. Més de 600 pizzes de 40 països diferents competeixen amb més d'un milió de visitants. El festival integra actes que fometen l'esperit de la pizza italiana per tot el món però també es fan altres activitats, concerts, tallers, seminaris i confeencies. 

Garden Pizza confia en els seus productes i per això en aquesta ocasió va voler compartir les seves creacions al festival. Les seves pizzes neixen a l'antic hivernacle que ara és un local reconvertit on es respira la filosofia d'un estil de vida saludable. Cada pizza segueix un seguit de passos que marquen la diferència:

La massa de les pizzes està feta amb fermentacions de 72 hores que s'anomena fermentació llarga. Per aquest procés no val qualsevol tipus d'ingredient, per això la massa mare de Garden Pizza prové del premiat obrador de Barcelona, Forn Sant Josep. Això farà que la massa sigui molt més digerible i lleugera.

Plat del restaurant de Sant Cugat, Garden pizza. FOTO: Cedida

Al local tenen un hort propi, que és d'on surten part dels seus ingredients. Hi trobaràs pizzes clàssiques però també pizzes que s'allunyen dels ingredients més típics. Ofereixen una cuidada selecció de pizzes i elaboren una pizza mensual amb ingredients de temporada i proximitat.

 
Comentaris

Destaquem