Les Planes enceta la seva Festa Major amb ritme i germanor

Els professionals dels serveis de Cultura de Les Planes han estat els pregoners de la Festa Major

Les Planes ha donat el tret de sortida a quatre dies de Festa Major aquest divendres 8 de setembre amb molt de ritme gràcies a la batucada de Tokem x tu i les ja tradicionals papallones de llum. La cercavila ha sortit des de la Font de'n Colom i ha arribat fins a l'Espai Pere Grau, on ha tingut lloc el pregó de Festa Major. Enguany, els pregoners han estat els professionals dels serveis de Cultura de les Planes, que han pronunciat un pregó d'agraïment al veïnat per l'acollida que sempre han tingut. "Ens sentim com a casa", han repetit. Des de la Comissió de festes del barri han volgut així agrair la seva tasca en benefici del veïnat a través de l'organització dinamització de tota mena d'activitats. 

Pregó de Festa Mejor: A càrrec dels professionals dels serveis de Cultura de Les Planes. FOTO: Bernat Millet.

Els protagonistes han estat: Sònia González (Casal Infantil), Albert Larriba (Servei de dinamització esportiva), Marta Anguix (Espai Jove), Núria Bentoldrà (Espai Eco) i Juan Pablo Álvarez (Casal de Les Planes). "Gràcies pel reconeixement de la feina que fem a casa vostra, que també ens feu sentir casa nostra", ha començat Larriba, que també ha estat reivindicatiu: "A Les Planes amb poc es fa molt, així heu construït el vostre barri. No som el barri amb més equipaments o pressupost, però si el barri amb més qualitat humana".

Álvarez: "Els nens i joves són el futur de les Planes i junts els hi hem donat un entorn de creixement"

Núria Bentoldrà ha destacat que "l'esperit d'unió" del barri fa possible que Les Planes avanci, posant d'exemple l'Espai Eco: "S'ha convertit en molt més que en un espai físic, és un espai de trobada i suport del barri". "L'Espai Jove és casa vostra, sempre tindreu les portes obertes", ha afegit Anguix. Per la seva banda, Gonzàlez ha posat en valor la tasca del Casal Infatil d'acompanyar els més petits.  Finalment, Juan Pablo Álvarez s'ha emocionat en relatar com s'ha entregat "en cos i ànima" als infants i joves de Les Planes i la bona rebuda que sempre li han donat: "Els nens i joves són el futur de les Planes i junts els hi hem donat un entorn de creixement".  

Cercavila: Batucada a càrrec de Tokem x tu i animació de Papallona de llum. FOTO: Bernat Millet.

Cercavila: Batucada a càrrec de Tokem x tu i animació de Papallona de llum. FOTO: Bernat Millet.

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha finalitzat el pregó agraint i reconeixent la tasca pel barri del pregoners i també de la comissió de festes de Les Planes per impulsar projectes com la Festa Major. "Les PLanes és un barri amb identitat pròpia, reivindicatiu i perservarant. Treballarem plegats per donar sortida a les demandes dels veïns", ha apuntat. 

Després del pregó, s'ha celebrat el sopar de carmanyola entre el veïnat i la primera nit de la festa grossa ha acabat amb el concert d'Arritmia. Així s'ha engegat la Festa Major de Les Planes, que s'allargarà fins al dilluns 11 de setembre, amb l'Espai Pere Grau com a epicentre principal. La botifarrada, la paellada, l'espectacle de circ o l'improshow són algunes de les activitats destacades.

Dissabte 9 de setembre

 • 11 a 14 h. Ping-pong i futbolíLloc: Espai Eco.
 • 11 h. Campionat de petanca. Fes un equip de 3 persones i participa (Inscripcions fins el 7 de setembre al Casal les Planes). Lloc: Casal de Les Planes.
 • 12h. Vermut musical. Lloc: Espai Pere Grau.
 • 17h. Show i Ball. Amb pica pica inclòs. Lloc: Casal de les Planes.
 • 18 h. Taler de softcombat. Lloc: Plaça Creu d'en Blau.
 • 21h. Botifarrada popular amb música d'ambient. Venda de tiquets fins el 7 de setembre al Casal de les Planes i a la Cooperativa Santa Rosalía. Pa, vi i botifarra per només 4 €. Lloc: Espai Pere Grau.
 • De 22 a 0 h. Llits elàstics. Espais de joc per saltar. Lloc: Espai Pere Grau.
 • 23 h. Orquestra Aquarium en concert. Versions d’èxits de pop, rock, soul, funk, ska per fer saltar i ballar amb la millor música. Lloc: Espai Pere Grau.
 • 1.30 h. Discomòbil. Música i ball fins que el cos aguanti. Lloc: Espai Pere Grau.

Diumenge 10 de setembre

 • 11 a 14 h i de 18 a 21 h. Ping-pong i futbolíLloc: Espai Eco.
 • 11 a 13 h. Circ de Festa Major. Cabaret de circ i taller de creació de malabars i maquillatge de fantasia pels més petits. Lloc: Espai Pere Grau.
 • 18 h. Improshow. Espectacle d’improvisació i humor imperdible per a tota la família! Lloc: Espai Pere Grau.

Dilluns 11 de setembre

 • 13 h. Paellada de Festa Major. Els participants hauran de portar fogonet, estris de cuina i ingredients. La Comissió de Festes proporcionarà l’oli i l’arròs. Vols compartir una paella  Pa, vi i paella per només 6 €. Venda de tiquets fins l’1 de setembre al Casal de les Planes o a la Cooperativa Santa Rosalía. Lloc: Espai Pere Grau

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem