Plans per al cap de setmana a Sant Cugat

El cap de setmana de la Diada arriba amb activitats per a tota la família

Aquesta setmana, el cap de setmana comença en divendres, i és que aquest 11 de setembre és festiu a Catalunya, i l'activitat comença amb els actes de la Diada. Al matí, Sant Cugat organitza els actes institucionals, i a la tarda està prevista la participació dels santcugatencs a la Via Lliure a Barcelona.

A més, durant aquests dies, hi ha una sèrie d'activitats programades per gaudir de la ciutat. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, us interessa!

Onze de Setembre

Els actes institucionals de la Diada a Sant Cugat se celebren al matí. FOTO: Artur Ribera

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, aquest 11 de setembre es farà la tradicional ofrena floral a Rafael Casanova i els parlaments institucionals a la plaça de Barcelona.

A més, durant el dia hi haurà altres activitats. La primera, al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, que organitza una visita guiada a les 11.30 hores.

I a la tarda comença la Festa Major de les Planes, amb activitats durant tres dies.

Dissabte a Sant Cugat

Al Monestir continua l'activitat durant el cap de setmana. FOTO: Estefania Bedmar

A més de les activitats de la Festa Major de les Planes, aquest dissabte hi ha una nova activitat al Monestir de Sant Cugat. Amb 'Vet aquí... en un Monestir!' els visitants podran conèixer les històries més extravagants i curioses de la gent que un dia, fa molts i molts anys, va viure a Sant Cugat. La visita començarà a les 11.30 hores.

I a la nit, al Mercantic, Cinema a la fresca, amb la projecció de Sospechosos habituales. Començarà a les 22 hores!

I diumenge...

El cap de setmana és Festa Major a les Planes. FOTO: Lali Puig

Diumenge és l'últim dia de Festa Major a les Planes.

A més, els nens i nenes tenen una cita a les 12 hores al Museu del Tapís Contemporani. I és que hi ha programat un curs de costura creativa per als més petits!

 
Comentaris

Destaquem