La Plataforma de Pensionistes vol rebutjar la Guerra d'Ucraïna en el seu primer aniversari

La plataforma vol interpel·lar les diferents entitats de Sant Cugat per crear una acció conjunta de rebuig a la guerra

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha proposat crear una acció conjunta amb les diferents entitats culturals, socials, polítiques i esportives del municipi amb el propòsit de mostrar el seu rebuig a la Guerra d'Ucraïna, el divendres 13 de gener. La idea de la plataforma és celebrar aquesta acció en el primer aniversari de l'esclat de la guerra, que tindrà lloc el pròxim divendres 24 de febrer.

Segons han assenyalat des de la plataforma, en roda de premsa, l'objectiu d'aquesta acció conjunta busca "negar-nos a normalitzar la guerra, és a dir, que es converteixi en quelcom normal en la nostra quotidianitat, que una certa indiferència ens envaeixi, com si la guerra no tingués res a veure amb nosaltres". A més, la plataforma ha fet un crit per defensar "les persones que hi estan involucrades que són les que més pateixen".

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat rebutja la Guerra d'Ucraïna. FOTO: Nielo Ballart

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat rebutja la Guerra d'Ucraïna. FOTO: Nielo Ballart


Amb tot, la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha indicat que pròximament es posarà amb contacte amb les diferents entitats de Sant Cugat per saber quines volen participar. Posteriorment, l'entitat proposa reunir-se el dimarts 31 de gener per definir de manera col·lectiva quina acció es vol realitzar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem