La pluja provoca incidències en diferents punts de Sant Cugat

Acumulació d'aigua, afectacions a instal·lacions esportives i vehicles atrapats, entre les principals incidències

La forta pluja que afecta Sant Cugat del Vallès aquest dimecres, 4 de desembre, està provocant diferents incidències arreu de la ciutat, principalment, per acumulació d'aigua i branques caigudes, tal com apunta l'Ajuntament de Sant Cugat.

Destaquen les incidències en diferents instal·lacions esportives, com és el cas de la Floresta, on s'han suspès els entrenaments al Gimnàs per inundació de la pista. D'altra banda, dos vehicles han quedat atrapats per l'aigua al passeig del Nard, que s'ha inundat, igual que el carrer del Dos de maig. De fet, tal com ha informat l'Ajuntament, també hi ha inundacions a les rotondes de Mas Gener. Amb tot, el consistori ha activat una dotació de voluntaris d'ADF i de Protecció Civil.

Operaris de Protecció Civil treballant al carrer del Dos de maig. FOTO: Cinta Caballé

Operaris de Protecció Civil treballant al carrer del Dos de maig. FOTO: Cinta Caballé

 
Afectacions per la pluja a Sant Cugat. FOTO: Manel Cervantes

Afectacions per la pluja a Sant Cugat. FOTO: Manel Cervantes

Cal destacar que també hi ha hagut inundacions a la rambla del Celler, que tot i no perjudicar el trànsit de vehicles han dificultat l'accessibilitat dels vianants a l'hora de creuar. Un dels altres carrers afectats ha estat el de Joan XIII, on els Bombers han hagut d'actuar. De totes maneres, com ha pogut confirmar el TOT Sant Cugat amb el cos de Bombers, a les 19:30 h, el cos ha realitzat 3 actuacions al municipi, i cap d'elles han estat per una gran afectació, tot i que, com han assenyalat a través del Twitter, el Vallès ha estat una de les comarques més afectades pel riuxat.

Els Bombers al carrer de Joan XXIII. FOTO: Cedida

Els Bombers al carrer de Joan XXIII. FOTO: Cedida

 
Inundacions a la rambla del Celler. FOTO: Ferran Mitjà

Inundacions a la rambla del Celler. FOTO: Ferran Mitjà

Segons informa Protecció Civil, es manté el risc per forts vents i pluja fins demà al migdia a la ciutat. Els Serveis d'Emergències i Serveis Urbans continuen atents a l'evolució meteorològica.

 

Ja quan faltaven pocs minuts per del deu de la nit, l'Ajuntament de Sant Cugat feia balanç de les incidències més destacades de la jornada a Twitter. Assenyalaven així que 10 equips específics per a pluja han sortit als carrer de la ciutat per a la neteja d'embornals i resolució d'incidències, netejant-ne 240. Igualment, assenyalen que s'han netejat els punts conflictius tant al centre com als diferents barris, i que els equips de neteja, juntament amb la brigada, estan resolent les incidències com la del passeig del Nard.

La Policia Local ha registrat incidències, a més del passeig del Nard, a la plaça del Dr. Galtés, St. Juli, Manel Farrés o plaça de la Sembra. 

 

 
Comentaris

Destaquem