El 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra es fa notar en 'Per Nadal, fem el poema'

L'espectacle poètic-musical, a proposta de l'Associació Amants del Teatre, ha comptat amb la dramatúrgia i direcció de Teresa Canas i la composició i direcció musical de David Bozzo

Per Nadal, fem el poema ha tornat un any més a Sant Cugat i ho ha fet de la mà de l'Associació Amants del Teatre, el dissabte 17 de desembre a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Aquest espectacle poètic-musical, ja arrelat al municipi, està basat en el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra.

Llums de Nadal al barri de Valldoreix. FOTO: Bernat Millet.


'Per Nadal, fem el poema' es va celebrar a Sant Cugat per primera vegada el 2015, tot i que des del 2008 s'ha representat el poema de manera parcial i sota altres noms. Així doncs, amb la dramatúrgia i direcció de Teresa Canas i la composició i direcció musical de David Bozzo, l'edició d'enguany ha comptat amb un quartet de corda de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, una soprano, una pianista i cinc rapsodes.

fbc32d13 dfeb 4e46 9ba3 a81ab86b5dc8

L'Associació Amants del Teatre ha organitzat una nova edició de 'Per Nadal, fem el poema'. FOTO: Bernat Millet

 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem