Policia Local i Mossos d'Esquadra posen en marxa l'operatiu Grèvol

L'objectiu és incrementar la seguretat ciutadana a Sant Cugat durant el Nadal

Amb la voluntat d'intensificar la vigilància a les zones comercials i d'altres punts de la ciutat durant la campanya de Nadal, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb la Policia Local, i Mossos d'Esquadra han desplegat el dispositiu "Grèvol" per apropar el servei de seguretat a la ciutadania i als comerços de Sant Cugat.

L'objectiu, com explica la tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, en un comunicat, "és prevenir possibles delictes i garantir, com a mesura prioritària, un bon servei de seguretat ciutadana".

D'aquesta manera, Mossos i Policia Local es coordinen per intensificar la vigilància de les zones comercials i d'altres punts de la ciutat a través de patrulles mixtes. L'objectiu és prevenir els delictes, com per exemple furts i robatoris, i augmentar la sensació de seguretat tant per als comerciants, pels usuaris dels comerços i per a la resta d'usuaris de les vies públiques.

La novetat d'enguany és que els nous agents cívics de Sant Cugat també s'han incorporat a aquest operatiu per fer tasques d'informació de consells sobre seguretat ciutadana. L'operatiu s'allargarà fins al diumenge dia 7 de gener, coincidint amb el primer dia de les rebaixes d'hivern.

Paral·lelament, la Policia Local també ha posat en marxa l'operació "Neula i Tió" i l'operació "Banús". Amb la primera, agents de la Policia Local fan inspeccions administratives a comerços per controlar específicament els articles nadalencs i joguines, amb l'objectiu de vetllar perquè es compleixin amb la normativa de seguretat i qualitat europea i nacional.

L'Operació Banús, per la seva banda, va dirigida a la vigilància de la venda ambulant sense permís ('top manta') amb la intenció d'evitar la venda de productes falsificats.

 
Comentaris

Destaquem