La Policia Local localitza i obre diligències al conductor que va atropellar una família

La localització ha estat possible gràcies a les càmeres de control i gestió del trànsit que hi ha a diversos punts de Sant Cugat

La Policia Local de Sant Cugat ha localitzat la persona que va fugir després d'atropellar, presumptament, aquest dijous una mare i els seus dos fills al carrer de Josep Carner quan es dirigien cap a l'Escola Gerbert D'Orlhac. La localització del vehicle i la persona ha estat possible gràcies a les càmeres de control i gestió del trànsit que hi ha instal·lades a diversos punts del municipi. El cos municipal ja ha iniciat les diligències per denunciar els fets als jutjats i així ho ha comunicat a la persona que va fer l'atropellament. 

Més info: Un cotxe atropella dos nens i una dona i es fuga a Sant Cugat

Els fets es van produir en un pas de vianants del carrer de Josep Carner, quan un cotxe va atropellar una dona i 2 nens. La dona i un dels menors van ser traslladats a la Mútua de Terrassa per ser avaluats. Segons el SEM, el seu estat és menys greu. L'altre fill va poder anar a classe amb normalitat. 

L'Ajuntament, per la seva banda, ha lamentat a través d'un comunicat els fets i ha refermat el seu compromís per treballar per "garantir un entorn segur als centres educatius". Des del consistori també han apuntat que revisaran el punt on es va produir l'accident per tal de "donar les màximes garanties de seguretat als vianants". 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem