La Policia Local de Sant Cugat compta amb 16 nous vehicles

S'incorporen 8 cotxes i 8 motos, els quals tenen tauletes per disposar d'informació al moment

L'Ajuntament de Sant Cugat ha augmentat la flota de vehicles de la Policia Local, incorporant vuit cotxes i vuit motos equipats amb la tecnologia més avançada. Tots els vehicles incorporen tauletes amb l'objectiu que els agents puguin connectar-se a la central per disposar d'informació al moment.

En el cas dels cotxes s'han incorporat a la flota set turismes i un tot terreny. Tots els cotxes emeten baixes emissions, ja que dos són 100% elèctrics i la resta híbrids, endollables i de càrrega motora. Pel que fa a les motos n'hi ha quatre scoters urbans i quatre motos adaptables a i zones forestals i d'altres terrenys.

L'alcaldessa, Mireia Ingla (6a per la dreta) i el regidor de Seguretat, Francesc Carol (9è per la dreta) en la presentació de la nova flota de la Policia Local. FOTO: Ajuntament

L'alcaldessa, Mireia Ingla (6a per la dreta) i el regidor de Seguretat, Francesc Carol (9è per la dreta) en la presentació de la nova flota de la Policia Local. FOTO: AjuntamentDurant la presentació, que va tenir lloc el divendres 24 de març, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla (ERC), va destacar que invertir en la Policia Local és invertir en seguretat: "Amb aquests nous vehicles fem una aposta clara per dotar el cos de Policia Local dels millors i més moderns mitjans. Aquesta és la millor manera de garantir l'excel·lent tasca que fa, perquè invertir en renovar la flota de vehicles policials és invertir en la seguretat de tothom".

L'alcaldessa, a més, va anunciar que durant la setmana vinent es convocaran vuit noves places d'agents, quatre de caporals, tres de sergents i una d'intendent i va aprofitar per destacar la valoració que fan els santcugatencs dels cossos policials que treballen a la ciutat, d'acord amb l'enquesta de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans sobre seguretat i victimització a l'Àrea Metropolitana. En aquest document els Mossos obtenen un 7,2 i la Policia Local un 6,9, el que suposa la valoració més alta de l'entorn metropolità.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem