Arriben les classes de zumba pre estiu

Els propers 16 i 17 de juny gaudeix de les classes de Zumba de Media Markt Sant Cugat

Pocs dies abans que comenci l'estiu, és el moment ideal per posar-te en forma i gaudir amb el Zumba Fitness. Si encara no has provat aquesta divertida disciplina que combina ball i exercici físic, Media Markt t'ho posa fàcil. Els propers 16 i 17 de juny podràs practicar-la a la botiga de Sant Cugat, només cal que t'inscriguis.

Les classes de Zumba són aptes tant per homes com per dones i aporten diversos beneficis com:

  • Millora de la condició física. Els exercicis aeròbics t'ajuden a cremar calories i tonificar el teu cos.
  • Reducció de l'estrès. La música i el ball ajuden a desconnectar i fan que la diversió sigui el més important.
  • Millora l'estat d'ànim. Es tracta d'un exercici on l'avorriment no té cabuda i que ajuda a socialitzar, ja que les classes en fan en grup.

Compres i diversió en un mateix espai

Media Markt t'ofereix aquesta oportunitat de gaudir de l'exercici físic i la diversió en un espai de venda, com no ho havies vist abans.

Per tal que no tinguis problemes per poder gaudir del Zumba, s'han programat dos dies i diversos horaris per aquesta activitat. El divendres 16 de juny podràs anar-hi a les 20:30h. El dissabte 17 de juny podràs inscriure't a la classe de les 11:45h, 12:45, 18:15 o bé 19:15h.

Per inscriure't només cal que visitis la botiga Media Markt de Sant Cugat, situada a l'avinguda Via Augusta, o bé enviar un correu a mm.santcugat.eventos@mediamarkt.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem