Suspenen un casal de Sant Cugat després de detectar un cas de COVID-19 d'una treballadora

El Club Familiar Singlada, amb formació cristiana de l'Opus Dei, ha informat que una de les seves treballadores és asimptomàtica de la COVID-19

El Club Familiar Singlada, situat a la Via Augusta 200 de Sant Cugat del Vallès, ha hagut de suspendre els seus casals d'estiu, després que una de les persones subcontractades per fer una activitat d'anglès donés positiu per COVID-19. Amb això, de moment no hi ha cap altra persona que hagi donat positiu, tot i que encara hi ha famílies que s'estan realitzant els tests de detecció.

Així ho explica Mariona Rafart, monitora titular del club familiar: "Tenim una persona contractada amb nosaltres que li van notificar que havia estat amb contacte amb una altra persona contagiada. Quan es va realitzar el test, va donar positiu".

A més, tal com ha assenyalat Rafart, "és una persona asimptomàtica amb una càrrega viral molt baixa. Tot i les mesures que tenim establertes, com la presa de temperatura, no va arribar a presentar cap símptoma".

Així doncs, el casal d'estiu, destinat a nenes d'entre 6 i 12 anys, ha quedat anul·lat. "És una pena, perquè fèiem activitats esportives, lúdiques o de cuina, entre altres, i les nenes estaven molt còmodes. És una pena que després d'haver fet 3 setmanes de casals haver de suspendre'ls. Tanmateix, tot i que moltes famílies ens han demanat reprendre'ls, considerem que per prudència és millor no reprendre l'activitat" ha sentenciat Rafart.

 
 
Comentaris

Destaquem