Posposada la pròxima edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat al 2021

El govern de Sant Cugat va obrir un període de reflexió per replantejar el certamen

La celebració dels Premis Ciutat de Sant Cugat es trasllada al 2021. Així ho ha decidit l’equip de govern, que ja fa uns mesos va obrir un període de reflexió per reformular aquests premis amb l’objectiu "d’acostar-los més a la ciutadania". El motiu de l'ajornament, segons l'Ajuntament, és que la pandèmia del coronavirus ha obligat a allargar el procés de reflexió per repensar els Premis.

 

“No volem deixar d’organitzar els Premis Ciutat de Sant Cugat però en aquesta situació de pandèmia no té cap sentit organitzar-los, creiem que ara no és el moment per a celebracions i l’equip de govern ha decidit posposar-los fins al 2021 amb una remodelació de tota l’estructura: guardons, cerimònia i també un reglament del procediment que ara no tenim”, destaca Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència.

L’objectiu de l’Ajuntament és reformular l’organització dels premis i que segueixin sent un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Per aquest motiu els premis continuaran estan adreçats a persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que destaquin en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat es celebren des del 2005.

 
Comentaris

Destaquem