Posposen una setmana un desallotjament de La Floresta

Els okupes han explicat a la comitiva judicial que van ser avisats en menys d'una setmana i han sol·licitat 7 dies per poder desallotjar la casa

Els okupes d'una casa a La Floresta, en el carrer de Margarit, 25, han aconseguit posposar una setmana el desnonament de l'habitatge, que estava previst per aquest dimecres 8 de novembre. Els inquilins han explicat a la comitiva judicial que van rebre la notificació el passat divendres 3 de novembre i han exigit tenir una mica més de temps per poder desallotjar la casa. És per això que el desallotjament s'ha posposat al pròxim dimecres 15 de novembre.

La casa fa més de 15 anys que està ocupada, i mentre que un 60% de la propietat correspon a una entitat bancària, Banc Santander segons els inquilins, l'altra 40% està en mans d'un particular, que no estava pagant les darreres factures de l'IBI. Actualment, hi viuen 7 persones, i 6 d'elles han demanat posposar una setmana el desnonament per poder trobar una solució habitacional.

Els okupes han estat crítics amb els seus advocats d'ofici, i és que han assenyalat que no els van notificar el desallotjament a temps. A més, també han lamentat que no hagin estat presents durant la visita de la comitiva judicial i els seus intents de posar-se en contacte via telèfon amb els lletrats han estat en va. D'altra banda, també han estat durs amb serveis socials i han criticat que només els hagin trucat per saber si tenien una altra opció on viure. Serveis socials ha estat present durant l'intent de desallotjament, ja que estan fent seguiment a diferents persones de la casa ocupada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem