El PP reclama el desallotjament immediat de la casa okupada del carrer Plana de l’Hospital

El Partit Popular vol un augment de presència policial a l'entorn de l'immoble ocupat

El Partit Popular de Sant Cugat ha reclamat el "desallotjament immediat" de la casa okupada del carrer de la Plana de l'Hospital i que acumula desenes de confictes amb el veïnat durant els últims mesos. "La situació que s’està vivint a l’immoble és insostenible i fa massa temps que dura”, denuncia en un comunicat Alfredo Bergua, regidor i secretari general dels populars. Cal recordar que la propietat de l'immoble, la Fundació Josep Carreras, ja va denunciar l'ocupació i està pendent de la celebració del judici. 

Més info: Nova baralla amb un detingut a la casa ocupada del carrer de la Plana de l'Hospital

El PP recorda que el Mossos qualifiquen aquesta okupació de delictiva i problemàtica i assenyala els "robatoris, baralles o amenaces" que provoquen els seus inquilins. Finalment, els populars volen donar suport als comerciants i veïns de la zona “que estan farts d’aquesta situació”. "Des de les administracions s’ha de vetllar per garantir-los la seva seguretat i tranquil·litat”, afegeixen. Per tot plegat reclamen un augment de la presència policial a l'entorn de l'immoble.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem