contingut promocionat
organ logo

 

Preciosa casa en venda a Valldoreix amb àmplia zona exterior

La casa, construïda tota en una planta, disposa de 3 habitacions, un lavabo complet i una àmplia zona de jardí

Casa acollidora, tranquil·la, amb una àmplia zona exterior i a Valldoreix. Si alguna vegada has somiat en poder comprar una casa que reunís aquestes 4 característiques, no pots desaprofitar l'oportunitat de donar una ullada a aquesta encantadora casa de 100m2 de construcció, construïda sobre un terreny de 435m2.

La casa està construïda tota en una planta, fet que fa d'ella una casa confortable i pràctica. A més, l'habitatge és a quatre vents i totalment exterior, amb un ampli jardí de 335 m2 on poder gaudir durant els mesos d'estiu i ideal tant per infants com mascotes.

entradagarajeA l'interior, l'habitatge compta amb 3 habitacions, dels quals 2 elles són dobles, i les finestres tenen unes inexpugnables reixes a l'exterior. A més, la casa disposa d'un ampli bany amb plat de dutxa.

I

IMG 6388
IMG 6391El menjador de la casa està equipat amb una llar de foc, molt útil en els mesos de fred per resguardar-se, i té sortida a un agradable porxo on poder reunir-se amb familiars o amics. A més, la casa compta amb parquet, tancaments d'alumini i calefacció a gas, tots ells imprescindibles per mantenir la temperatura interior de la casa.

IMG 6392La cuina, equipada amb forn, fogons i campana, disposa d'accés exterior per sortir a la zona enjardinada.

cocinaFinalment, la casa compta amb un petit traster a l'entrada i unes golfes, actualment en desús, que s'accedeixen per unes escales en trampa. A més, disposa d'una plaça de garatge particular en la zona exterior i, gràcies a la qualificació urbanística, la casa permet l'ampliació.

PorcheUna casa d'ensomni, que pots visitar virtualment, habilitada per entrar a viure ja, i ideal per a totes aquelles persones que els agradi gaudir de l'espai exterior, gràcies a l'àmplia zona exterior de la qual disposa. 

 
Comentaris

Destaquem