contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

Premi a Cugat Natura pel seu alt nivell d’atenció

L’objectiu de l’acte és difondre coneixements actuals i innovadors que promouen la qualitat de vida de la Gent Gran

Tres professionals de la residència i centre de dia Cugat Natura han estat reconeguts pel seu alt nivell competencial i afany en línia al model d’atenció, valors i competències requerides als centres.

Reconeguts per la qualitat de la seva feina a Cugat Natura

En el marc del debat col·loqui anual de FIATC Residències, grup que gestiona Cugat Natura, aquest any l’entitat ha incorporat un espai de reconeixement als professionals referents de cada centre residencial gestionat. En total, han estat vuit les persones reconegudes per la seva feina, escollides d’acord amb els resultats de les entrevistes de desenvolupament que Cugat Natura realitza anualment per promoure les competències de l’equip. A Cugat Natura s’ha reconegut a Alba, terapeuta ocupacional, Elena, responsable de planta i Núria, recepcionista.

Debat col·loqui anual de FIATC Residències. FOTO: Cedida

Debat col·loqui anual de FIATC Residències. FOTO: Cedida

L'objectiu del debat col·loqui anual de FIATC Residències

L’objectiu de l’acte, dirigit a professionals del sector de la tercera edat, és difondre coneixements actuals i innovadors que promouen la qualitat de vida de la Gent Gran.

Sota la temàtica “Eines professionals d’atenció a persones amb deteriorament cognitiu”, el debat s’ha centrat en teràpies alternatives a la medicació, eines innovadores d’estimulació cerebral no invasiva, teràpies farmacològiques i l’empatia com a eina beneficiosa.

L’acte ha comptat amb ponències de professionals experts en la matèria: Dra. Pytel, neuròloga i directora de la Unitat de Diagnòstic d’ACE Alzheimer Center; Dr. Carlos Navas, metge geriatra i director d’ICAIME; i Josep Parera, psicòleg a la residència Masies de Mollet.

La qualitat de vida, per davant de tot

 
Comentaris

Destaquem