Preocupació a Volpelleres per l'augment de rates

L'augment de rates coincideix amb les obres que s'estan fent al barri, en el quan s'estan construint una desena de promocions noves

Diversos veïns del barri de Volpelleres s'han queixat, en els últims dies, per l'augment de rates que hi ha al barri. Aquesta situació coincideix amb les obres que s'estan executant al barri, una desena de promocions en total.

Pel que fa a les rates, des del Consistori afirmen ser conscients de la situació i detallen que ja hi estan treballant per tal de controlar-ho. De fet, l'Ajuntament actua periòdicament a tot el municipi per tal de controlar la presència de rosegadors. En aquest cas però, el principal motiu de l'augment de rates és el moviment de terres que s'estan fent en els diversos solars.

Per la seva banda, el president de l'Associació de Veïns del barri de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha destacat que des de l'entitat treballen, conjuntament amb l'Ajuntament, per tal d'intentar reduir les molèsties que les obres poden ocasionar als veïns i veïnes del barri, entre aquestes, la presència de rates. "Vam visitar totes les obres i hem fet un pla d'acció. Ara el que estem fent és demanar a les constructores que regularitzin alguns aspectes que no s'estaven fent del tot bé i afectaven els veïns", afegeix Valcarce. 

Amb tot, el president de l'Associació de Veïns ha fet una crida a "la paciència" i ha recordat que aquesta situació d'obres es pot allargar més de dos anys, degut a les construccions actuals i les que poden venir en un futur.

Vídeo d'un santcugatenc a les xarxes socials

 
Comentaris

Destaquem