Preocupació per la seguretat a Les Planes

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, va compartir la preocupació i va informar que s’està en contacte amb la zona

Preocupació per manca de presència policial a Les Planes durant el ple municipal de gener a Sant Cugat. La regidora de Junts x Sant Cugat Núria Fernández va demanar augmentar la seguretat de proximitat al barri de Les Planes. “Amb tots els efectius que tenim actualment, voldria prioritzar la seguretat allà on és més necessària”, va demanar. “La seguretat a Sant Cugat ha augmentat i ara ho necessita el barri de Les Planes, que és on hi ha més problemes”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, va compartir la preocupació i va informar que s’està en contacte amb la zona i s’està reunint amb Alba Gordó, presidenta del Consell de Barri, per poder parlar de la seguretat al districte. La intenció, explica Carol, és “incidir en la política de proximitat per detectar casos de delictes concrets”. En les últimes setmanes s’han detectat delictes “puntuals” de robatori a domicilis i el regidor assegura que s’estan tenint en compte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem