contingut promocionat
Manel & Velilla L

Prepara la casa per l'arribada de l'hivern!

A Xemeneies Manel & Velilla trobaràs llars de focs, estufes i barbacoes de les millors marques

Amb l'arribada del fred és el moment idoni per revisar les instal·lacions de la casa. A Xemeneies Manel & Velilla, compten amb més de 40 anys d'experiència i t'assessoren en tot moment, ofereixen una gran varietat de productes de qualitat, on el disseny també compta amb un paper important.

A Xemeneies Manel & Velilla podràs trobar un gran ventall de llars de foc i estufes de les millors marques nacionals i internacionals per donar calor i confort a la teva llar, també podràs escollir el combustible: llenya, gas, pellet o bioetanol. El personal de Manel & Velilla estaran al teu costat en tot moment, des del moment de l'assessorament, tenint en compte les necessitats de cada client per crear un producte exclusiu per a cada projecte, passant per la instal·lació, fins al servei postvenda.

A més, no només trobaràs llars de foc o estufes a la seva botiga, sinó que també ofereixen barbacoes pel teu patí, terrassa o jardí, sempre comercialitzant amb les millors marques.

Si vols més informació, no dubtis en visitar-los, carrer Pau Casals 26, amb cita prèvia trucant al 639717007 o bé a la seva web.

Troba les millors marques que combinen disseny i calor FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem