contingut promocionat
Captura de pantalla 2019 09 09 a las 11.21.23

 

 

 

 

 

 

 

Preparar el teu cabell per la tornada de les vacances!

Els professionals de Manolo Guillén t'assessoraran per reparar el teu cabell després de l'estiu

Després d'haver passat tot l'estiu gaudint del sol, la platja i la piscina, el cabell torna de les vacances més apagat. Ha perdut lluentor, hidratació i les puntes estan obertes. És per això que els experts de Manolo Guillén recomanen fer una visita a la perruqueria perquè els professionals t'assessorin sobre el que necessites i et preparis per a la tornada a la feina i al nou curs.

El primer pas és realitzar algun tractament d'hidratació o de nutrició que repari, nodreixi i redueixi l'encrespament per tornar a tenir un cabell sa i brillant. Cada tipus de cabell necessita unes cures específiques, sigui perquè s'ha ressecat o perquè està més trencadís. Els professionals t'aconsellaran quin és el millor tractament per a tu. També és recomanable tallar-se les puntes per un sanejament més dràstic desfent-se dels danys que hagi patit. S'acostuma a tallar un centímetre i mig, que és el que creix el cabell en un mes, tant en el cas dels cabells amb talls escalonats com rectes.

Setembre és el moment perfecte per fer el retoc de color sencer, d'arrels o metxes. Els raigs de sol, el clor i la sal de l'aigua desgasten tota mena de coloracions, a banda de la pèrdua de color que provoca rentar el cap diàriament per la suor o per banyar-se tot el dia. Però amb els tractaments de la perruqueria no és suficient. A casa has de seguir reparant el teu cabell fent servir els productes indicats pel teu tipus de cabell i per les seves necessitats. A més, has de realitzar mascaretes d'uns 30 minuts almenys un cop per setmana.

Si encara no has fet la visita a la teva perruqueria de confiança, no esperis més i recupera la teva cabellera brillant i saludable en mans de bons professionals!

També perruqueria i estètica per a ells FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem