Pressupostos Participatius: Pista de patinatge i il·luminació a la carretera de Rubí

Els Pressupostos Participatius inclouen fins a 15 propostes per la ciutat i 15 per barris, i ja es poden votar fins el 13 de maig

Els pressupostos participatius 2018-2019 de l'Ajuntament de Sant Cugat ja tenen iniciatives finalistes. Es tracta de 30 projectes que afecten tant a la ciutat en el seu conjunt com a cadascun dels barris i que proposen millores als espais municipals i públics del municipi de la mà dels mateixos ciutadans.


El consistori va obrir la votació dilluns 23 d'abril fins al dia 13 de maig per decidir quines d'aquestes iniciatives es converteixen en les 10 d'aplicació final.

La meitat de les propostes afecten la totalitat de Sant Cugat, mentre que les altres 15 són específiques per cada barri, i el resultat final haurà d'incloure cinc propostes de ciutat i cinc de barris, que es podran votar per tots els santcugatencs, independentment del barri on estigui ubicat el seu domicili.

En aquest sentit, el TOT explicarà, dia rere dia, cadascun dels pressupostos per a ajudar a explicar en què consisteixen i que els ciutadans puguin votar amb consciència cada projecte. En aquest cas, parlarem de la "Pista de patinatge" i la "Iluminació a la carretera de Rubí".

Pista de patinatge

Amb l'objectiu de fomentar el patinatge al carrer per ampliar la diversitat de propostes esportives, un dels projectes finalistes dels pressupostos participatius de ciutat és la construcció d'una pista de patinatge a l'aire lliure. L'obra, que estava destinada al barri de Coll Favà, podria fer-se a altres ubicacions de la ciutat.

Aquest projecte de ciutat d'àmbit esportiu i amb un cost màxim de 300.000 euros proposa fer una pista rectangular envoltada per una tanca que faciliti l'aprenentatge i fomenti els beneficis del patinatge com a esport, alternativa de mobilitat i activitat familiar.

Iluminació a la carretera de Rubí

Aquest projecte de ciutat, amb un pressupost màxim de 300.000 euros, vol incrementar la il·luminació a la carretera de Rubí en els trams on passen més vianants. Així es vol potenciar la visibilitat a la via i garantir la seguretat dels que la transitin.

En concret, la iniciativa preveu posar il·luminació en general a la via, prioritzant el tram de la carretera entre l'avinguda Països Catalans i l'IES Leonardo da Vinci, ja que és un tram molt freqüentat per vianants. Alhora, es preveu millorar el paviment de l'itinerari de vianants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem