contingut promocionat

 

 

policlinic logo

 

Estalvia 250€ en els teus implants dentals i recupera el teu somriure

Els implants dentals són la solució més natural i funcional quan es perd una dent

El nostre somriure és la nostra carta de presentació, i a tots ens agrada poder somriure ensenyant les dents, però quan ens falta algun deixem de fer-ho. Una solució a aquesta mancança són els implants dentals. 

Però sabeu el que són els implants dentals?

L'implant dental és un cilindre de titani que s'insereix en l'os mitjançant una cirurgia, quedant invisible a la vista com si fos l'arrel de la dent. A més, aquest implant està acompanyat de la part visible, és a dir, la dent exterior. 

Policlínic B

 

Quan parlem de part visible, ens referim a les corones sobre els implants, que imitaran a la dent en la seva forma, mida i color. Quedant així una peça única per a cada pacient. 

La clínica dental de Policlínic Torreblanca​ realitza de manera senzilla aquest procés de reemplaçament d'una o diverses dents. Aconseguint un resultat de dents naturals tant en el seu aspecte com en la funció. Encara que a la clínica sovint es troben casos en els quals fa temps que s'han perdut peces dentals, el que causa que l'os s'hagi reabsorbit, és a dir, que no sigui apte per inserir un implant, el centre adopta diferents tècniques d'implantologia avançada per fer el tractament amb èxit.
 

Els implants dentals són la solució més natural i funcional a la pèrdua de peces dentals

 

La clínica dental de Policlínic Torreblanca ofereixen diferents tarifes per facilitar el pagament d'aquests processos. Destaquen les tarifes especials matins, novetat d'aquest 2020, el finançament sense interessos fins a 36 mesos i sense entrada i la revisió anual gratuïta.
 

Tots els tractaments oferits els realitzen un equip mèdic professional, especialitzat en cada una de les diferents especialitats dentals i amb una àmplia experiència.

 

Telèfon: 93 515 39 99 

Ubicació: Av. Torreblanca 2-8. Sant Cugat del Vallès

 
Comentaris

Destaquem