Les primeres novetats de Nadal a Sant Cugat

Un personatge pintoresc al Trenet, un holograma i un tió cantaire s'incorporen a les festes santcugatenques

El Nadal 2022 recupera la seva forma prepandèmica i presenta diverses novetats. Les han presentat dijous 24 de novembre, una setmana abans de l'encesa de llums a la plaça d'Octavià, que se celebrarà dijous 1 de desembre a partir de les 17:15 h.

El Trenet de Nadal protagonitzarà una de les novetats d'enguany. La Isabel, personatge interpretat per l’actriu santcugatenca Gisela Figueras, pujarà al tren per interactuar amb les persones viatgeres, promocionar el comerç local i informar de les alternatives que ofereixen els eixos comercials. Serà els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre i 4 de gener de les 17 a les 20h.

Entre les noves iniciatives per impulsar el comerç local també destaca l’Holograma de Nadal, que es projectarà al Celler Modernista del 15 de desembre al 5 de gener, de 18 a 21h.

Enguany també hi haurà el Tió Canta: Del 3 al 24 de desembre, s’ubicaran tres tions davant l'Escola de Música, la plaça de la Vila i la plaça de Lluís Millet, per on passaran diferents grups locals per oferir actuacions musicals:

- Concert de l’Escola de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat: Dies 14, 15, 19, 20, 21 desembre de 17:30 a 19 h. Plaça de Victòria dels Àngels

- Concert de l’Escola de Música Fusió: Dia 20 desembre, a partir de les 18 h, recorreran els carrers principals amb actuacions al Tió de la pl. de Lluís Millet, a la pl. de la Vila i a la pl. de Barcelona.

- Concert de la Coral La Tardor de La Floresta: Dia 23 desembre, a les 17 h, a la plaça de Lluís Millet

- Concert del Cor de Gospel Sant Cugat: Dia 11 desembre, a les 18 h, a la plaça d'Octavià

A més, Pere Soler, tinent d'alcaldia de Presidència, Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, i José Gallardo, regidor de Serveis Urbans, han avisat que encara falten "novetats per anunciar" i que s'aniran revelant poc a poc, al llarg dels pròxims dies. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem