Comença la construcció de l'edifici per a gent gran al centre de Sant Cugat

Aquest dissabte s'ha col·locat la primera pedra al solar situat a l'avinguda de Rius i Taulet

A les dotze del migdia d'aquest dissabte, 28 de març, s'ha col·locat la primera pedra de la nova promoció d'habitatges que Promusa està construïnt a l’avinguda de Rius i Taulet, on hi havia l'antiga benzinera Gríful. Un acte presidit per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

Un cop acabades les obres, la promoció inclourà 39 habitatges de lloguer per a la gent gran, locals comercials amb una superfície total de 1.200 m² i 82 places d’aparcament que donaran servei als nous llogaters i a les persones que es desplacin al Mercat Vell.

 

Amb l’inici d’aquestes obres se segueix amb la dinamització del nucli històric com a una nova centralitat econòmica i comercial. El projecte conté diverses actuacions de regeneració urbana al centre com ara la remodelació de Pere San, millores dels carrers Major, Hospital, Escaletes, Sallés, Marges i Mir, la remodelació del teatre de La Unió i la creació d’una illa verda entre els carrers Anselm Clavé i Santa Maria.

El nou edifici

El projecte compta amb 39 habitatges socials per a gent gran, un aparcament i locals comercials

El nou edifici tindrà 39 habitatges de protecció oficial de Promusa. Seran de lloguer per a gent gran. També comptarà amb 1.100 metres quadrats de locals comercials i un aparcament públic que donarà servei al nou mercat de Pere San, que en aquests moments s’està remodelant perquè sigui un motor de dinamització econòmica i comercial del nucli històric.

L’accés des d’aquest aparcament fins al mercat es farà pel carrer Enric Granados mitjançant rampes mecàniques.

L'objectiu és dinamitzar el centre. FOTO: Lali Puig
 
Comentaris

Destaquem