Problemes a Valldoreix amb el servei de Correus

L'EMD de Valldoreix està pendent de reunir-se amb Correus per reclamar solucions

Veïns i veïnes de Valldoreix fa mesos que mostren el seu malestar pel mal funcionament del servei de Correus a la vila. Aproximadament des de l'estiu, les cartes als domicilis valldoreixencs arriben només cada quinze dies o passat encara més temps.

"Què està passant? Rebo invitacions a actes i informació que ja està desfasada. Algú em podria explicar per quins motius aquest retard s’està produïnt", denunciava per exemple Mercè Camardons en una carta al TOT.

A més, això també afecta cartes certificades de Correus, com poden ser les multes o el pagament de tributs. En alguns casos poden provocar més problemes, ja que a les multes hi ha un termini per pagar-les amb descompte i, passat aquest temps, s'ha de pagar més.

El servei de missatgeria d'altres empreses funciona amb normalitat.

L'EMD vol solucions

L'EMD de Valldoreix està al cas de la situació i fa setmanes que està intentant reunir-se amb responsables de Correus per tal de reclamar solucions. Una trobada que es podria produir durant aquest mes de gener, després que l'empresa pública estatal els hagi "donat llargues", des de novembre.

"Ens han arribat queixes de veïns i algunes instàncies", explica el vocal del govern de Valldoreix, Bernat Gisbert, que qualifica el servei actual de Correus com a "drama" i "desastre". "Ens arriben tard totes les cartes", emfatitza i afirma que ell mateix ha estat gairebé un mes sense rebre correspondència. "És un problema que s'ha de solucionar".

El mateix Gisbert s'ha personat a l'oficina de Correus de Valldoreix i els mateixos treballadors li haurien dit que la falta d'efectius és el motiu dels retards. Un fet que també pot afectar en menys mesura altres punts de Sant Cugat, però que a Valldoreix "està molt més agreujat".

La problemàtica s'ha agreujat des de l'estiu, però no és la primera vegada que Valldoreix té problemes amb el servei de Correus. Fa uns anys ja van viure una situació similar, que va quedar relativament solucionada amb el canvi de codi postal. 

 
Comentaris

Destaquem