contingut promocionat
logo pm

 

Descobreix els valors que mouen el Col·legi Pureza de Maria

Els passos a seguir per inscriure't al Pureza de María

En una escola, els valors són els que formen la identitat de cada individu i els que orienten com enfrontar els reptes, decisions i problemes. Al centre educatiu Pureza de Maria tenen clar que han de treballar per fomentar el creixement personal dels alumnes.

Els valors d'aquest col·legi estan orientats al desenvolupament de cada alumne perquè creixi amb respecte cap a ell mateix i el seu entorn des d'un punt de vista cristià. La manera com actuem marca com els altres ens veuen, és per això que des del centre donen molt valor al sentit de la responsabilitat, la feina ben feta i l'esperit de superació.

L'atenció cap als més necessitats és un altre tema al qual donen molta importància, ja que creuen en una comunitat solidària i fraternal. Per això el treball en equip és un dels vessants que volen reforçar en les activitats que es duen a terme al centre, una forma d'educar on prima la convivència, la comunicació i la no-violència.

Els valors que guien la labor educativa del centre corresponen amb els valors cristians que promouen la llibertat personal, el respecte per als altres i la veritat sincera per davant de tot.

Alumnes del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem