Es demana als santcugatencs quedar-se a casa tant com es pugui

A més, es limita al 50% l'aforament a la restauració i els actes religiosos i s'intensifiquen les mesures higienicosanitàries als centres de treball

El Procicat ha aprovat aquest dilluns mesures especials per aplicar a 15 municipis del Vallès Occidental, entre els quals es troba Sant Cugat, amb l'objectiu de reduir els contagis de COVID-19.

 

Aquest organisme, format pels departaments d'Interior i Salut, demana a la ciutadania d'aquests municipis que es quedin a casa tant com pugui, que redueixi al màxim l'activitat social i limiti els contactes. També es redueix al 50% l'aforament a bars i restaurants, s’eliminarà el consum en barra i sempre s’haurà de realitzar a la taula, i els actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres.

 

​Pel que fa a l’activitat comercial, s’haurà de dur a terme evitant qualsevol aglomeració, i tant en espais tancats com en espais a l’aire lliure, la distància física de seguretat s’establirà en 1,5m. Es podran dur a terme les activitats culturals d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, com a l’aire lliure sempre que l’aforament no superi el 70%.

Aquests mesures, que entraran en en vigor quan es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i s'aplicaran durant un període de 15 dies, s'aplicaran també a Sabadell, Terrassa, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat i Viladecavalls.

 

 
Comentaris

Destaquem