Els productes que més li agradaran al teu animal de companyia els trobaràs a Sant Cugat

Una selecció d'articles pensats expressament per al teu gos o gat

Els animals de companyia són un membre més de la família i com la resta també demanen que els comprem productes pensats expressament per a ells.

De fet, cada cop més famílies tenen en compte les preferències del seu gos o el seu gat per prendre una decisió com ara la destinació de les vacances.

Sant Cugat ofereix diferents comerços per comprar productes per al teu gos o gat. FOTO: Cedida

El teu gos o gat té un producte perfecte per a ell. FOTO: Cedida

Al TOT Sant Cugat et proposem una selecció acurada d'idees de productes perquè puguis millorar la qualitat de vida dels teus gossos o gats.


Producte destacat: Cistelles de transport per a gats i gossos

cistella transport gat gos

Cistella de transport per a gats i gossos

Jardiland Sant Cugat ofereix les cistelles de transport per al teu gos o gat amb un 10% de descompte durant tot aquest mes de juliol, amb la teva targeta fidelitat Jardiland.

En aquest moment que marxem de vacances hem de pensar en com portar als nostres animals de companyia, d'una manera còmoda i a la vegada pràctica.

vacances gos

 

El centre de jardineria de Sant Cugat està de rebaixes i també a la secció d'animals. No les pots deixar escapar! Hem preparat una selecció de productes a preus irresistibles perquè aquest estiu ni al teu gos ni al teu gat els falti de res. Bones vacances, família 😉!

  Compra ara!

cistella transport gos

Cistella de transport per a gos


Menjadores automàtiques

Aquest producte és ideal per quan passem moltes hores fora de casa. Es tracta d'un producte que dispensarà pel seu propi peu la quantitat de menjar que necessita en cada àpat.

gossos gats menjant

 


Raspalls especials per a cabells llargs

raspall gossos

 

Els gossos que tenen el cabell curt ja els pots raspallar amb un raspall convencional, però si tenen el cabell llarg, necessitaràs un de més especial. Els millors tenen 12 pues per un cantó per desfer els nusos i per un altre 23 per eliminar els pèls morts, debilitats i solts.


Rascadors per a gats

gat rascant

 

Són un dels accessoris per a animals de companyia més venuts a les principals botigues. És molt adient per facilitar al teu gat un lloc adient per afilar les ungles i per impedir també que esgarrapin els mobles i les parets.


Més productes a la Guia del TOT Sant Cugat

productes animals companyia SantCugat interior

Sant Cugat ofereix diferents comerços per comprar productes per al teu gos o gat. FOTO: Cedida

A banda d'aquests productes pensats i dissenyats per al teu animal de companyia, el TOT Sant Cugat també t'ofereix a la guia els comerços amb els productes més adients per al teu gos o gat.

  Compra ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem