Prop de 800 adolescents santcugatencs coneixen la realitat dels accidents de trànsit

La campanya 'Canvi de Marxa' té per objectiu conscienciar als joves dels perills de la conducció

Un total de 780 alumnes de Sant Cugat han participat aquest dimarts, 21 de març, en una nova edició de la campanya 'Canvi de Marxa' impulsada per la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit.

L'acte, que ha tingut lloc al Teatre-Auditori, té per objectiu conscienciar als joves dels perills de la conducció, si no es fa correctament o si es fa sota els efectes de l'alcohol o les drogues. En un format que combina una obra de teatre amb testimonis verídics d'accidents, els joves santcugatencs han pogut comprovar la importància de conduir amb atenció i prudència. 

Durant la sessió de seguretat viària, els joves han pogut escoltar testimonis dels Bombers, el Sistema d'Emergències Mèdiques, la Policia Local, un metge, i de dues víctimes d'accident. 

En acabar, el conseller d'Interior, Jordi Jané, ha destacat que “és molt important que els joves escoltin testimonis reals per tal de prendre consciència i de tenir una actitud segura i sense riscos quan siguin conductors”. A més, Jané ha recordat: “Encara, una de cada cinc persones mortes té menys de 20 anys”.

Els centres que hi han participat són l'IES Angeleta Ferrer, l'IES Leonardo da Vinci, l'IES Pla Farreras, El Pinar, l'Europa i el Pureza de María.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem