Propostes culturals per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

L'activitat no cessa a la ciutat malgrat que ens trobem en ple període de vacances

Segon cap de setmana d'agost, i segon cap de setmana amb activitats de tipus cultural per gaudir en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda d'activitats, i que te les resumeix perquè no te'n perdis cap.

Els plans del dissabte

Les visites al Monestir de nit són una activitat imprescindible FOTO: Artur Ribera

La primera proposta us portarà fins al Celler Modernista el dissabte, 13 d'agost, amb la gimcana Com ser un bon pagès, que començarà a les 11 hores. Una forma divertida i diferent de conèixer la història de la ciutat, i a més, gratuïta.

A la nit, a partir de les 22 hores, el programa de Sant Cugat al descobert porta les Llegendes nocturnes al Monestir de Sant Cugat. Es tracta d'una visita nocturna al Monestir en la que es coneixeran totes les llegendes que s'hi van viure i es degustarà un bon flaó.

Les propostes per diumenge

L'Eduardo i la Carla són els guies del projecte Guia'm FOTO: Haidy Blanch

Diumenge també hi ha dues propostes interessants que organitzen els Museus de Sant Cugat. La primera és una visita guiada a l'exposició El tapís de la Casa Aymat i l'Escola Catalana del Tapís. La visita s'iniciarà a les 12 hores.

Una altra alternativa és conèixer de primera mà els secrets del Claustre del Monestir, a les 13 hores, de la mà de dos guies amb Síndrome d'Asperger, l'Eduardo i la Carla. Una visita molt recomanable!

 
Comentaris

Destaquem