Propostes per gaudir de Sant Cugat aquest juliol

Els plans per aprofitar el que la ciutat ofereix als santcugatencs

La setmana comença a Sant Cugat amb activitats i propostes per a tots els gustos. Unes activitats que trobaràs a l'agenda del TOT Sant Cugat i que et resumim en aquest espai.

Ampliar coneixements

Mira-sol centra el debat d'aquest dimecres organitzat pel TOT FOTO: Arxiu

Una bona opció per aprofitar la setmana és participar dels cursos i xerrades que s'ofereixen a la ciutat. Entre d'altres, aquesta setmana s'està celebrant el 31è Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau).

Algunes de les conferències de la setmana són la d'Iván Navarro, investigador Conflictes i Construcció de Pau del Grup d’Estudis Africans de la UAM, d'aquest dilluns parlant d' "Estats fràgils, vides fràgils", o la de "Reconstrucció de relacions socials a Euskadi" de Txema Urquijo, excoordinador de la política de víctimes del Govern Basc i exassessor de la Direcció d’Atenció a les Víctimes de Terrorisme del mateix govern, el dimarts.

D'altra banda, també dimarts, a les 19 hores al Casino La Floresta, es farà la xerrada "Gossos i convivència" amb Marta Amat, Etòloga de la Factultat de Veterinària.

I dimecres, el TOT Sant Cugat organitza un nou debat del cicle "La ciutat a fons". Aquest cop, es parlarà de Mira-sol. La cita és a les 19 hores al Casal de Mira-sol. I just en acabar començar el Consell de barri de Mira-sol, al mateix lloc, a les 20 hores.

Més propostes

El Centre d'Art Maristany acull l'exposició FOTO: Lali Puig

Aquesta setmana a Sant Cugat, a més, hi ha Nit de cinema jove el dimecres, a les 22 hores, al Parc de Ramon Barnils, on es projectarà Divergente. I a la mateixa hora al Centre d'Art Maristany, arts visuals en directe.

Ja dijous, Ferran Savall serà el protagonista del concert al MUT a les 21.30 hores, mentre que les Lectures a la fresca presentaran En pólvora a les 22 hores a la plaça de Pep Ventura.

 
Comentaris

Destaquem