Propostes per la primera setmana d'agost a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la teva ciutat

Tot i que amb l'arribada de l'agost l'activitat disminueix a Sant Cugat, i les vacances es fan sentir, des del TOT Sant Cugat t'acostem l'agenda d'activitats d'aquest cap de setmana, per gaudir de la ciutat. Una setmana en què el cinema pot ser una bona opció per escapar de la calor.

Activitats a l'aire lliure

Imatge d'una de les piscines municipals. FOTO: Arxiu

Tot i que Sant Cugat no disposa de platja, donar-se un bany aquests dies és una de les opcions que ofereix la ciutat. Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d’Aigües de la Floresta estaran obertes fins al 31 d'agost.

En ambdós casos, estan obertes d'11 a 19.30 hores entre setmana!

Activitat cultural

El Museu del Monestir FOTO: Artur Ribera

Una altra opció per aquesta setmana és descobrir el patrimoni cultural de la ciutat. Durant el mes d'agost, tot i que amb horaris reduïts, els Museus de Sant Cugat estan oberts al públic.

D'aquesta manera, es pot descobrir l'exposició permanent del Museu del Monestir, o la col·lecció de tapissos del Museu del Tapís Contemporani. A més, al Claustre, encara es pot veure l'exposició d'escultures d'Emili Armengol.

Més propostes

Imatge d'una bicicleta  Foto: A. Ribera

Si us agrada la natura, no deixeu d'aprofitar el temps lliure per descobrir l'entorn natural de Sant Cugat. A la web del tot pots trobar diferents rutes, com la que uneix el Papiol amb Valldoreix, per fer en bicileta.

I, a més, des del TOT us oferim un seguit de propostes per passar l'estiu a Sant Cugat!

 
Comentaris

Destaquem