Propostes per la segona setmana d'agost a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la teva ciutat

Encara que molts establiments posin el cartell de 'Tancat per vacances', des del TOT Sant Cugat et fem diverses propostes per gaudir de la ciutat. Una setmana en què el cinema pot ser una bona opció per escapar de la calor.

Activitats a l'aire lliure

La piscina, el millor aliat contra la calor. FOTO: Arxiu

Tot i que Sant Cugat no disposa de platja, donar-se un bany aquests dies és una de les opcions que ofereix la ciutat. Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d’Aigües de la Floresta estaran obertes fins al 13 de setembre.

Activitat cultural

Una bona opció és conèixer la història de Sant Cugat en un dels seus museus  FOTO: Artur Ribera

Una altra opció per aquesta setmana és descobrir el patrimoni cultural de la ciutat. Durant el mes d'agost, tot i que amb horaris reduïts, els Museus de Sant Cugat estan oberts al públic.

D'aquesta manera, es pot descobrir l'exposició permanent del Museu del Monestir, o la col·lecció de tapissos del Museu del Tapís Contemporani. A més, al Claustre, encara es pot veure l'exposició d'escultures d'Emili Armengol.

Gaudiu d'allò que no feu la resta de l'any

Collserola ofereix un entorn saludable als santcugatencs. FOTO: Artur Ribera

Si us agrada la natura, no deixeu d'aprofitar el temps lliure per descobrir l'entorn natural de Sant Cugat. Si descarregueu l'aplicació NaturaLocal podreu gaudir de diferents opcions de ruta dins la ciutat i fora.

També en l'entorn natural de Collserola podeu conèixer les fonts, masies i ermites que hi ha escampades per tot el Parc Natural. O si ho preferiu, podeu sortir a córrer o a anar amb bici.

Tampoc deixeu passar l'oportunitat de gaudir de la ciutat quan aquesta queda deserta. Un bon pla pot ser fer un pícnic al Parc Central i fer una bona migdiada sota un arbre. No us molestarà ningú.

I per descomptat, sortiu al vespre i gaudiu de la fresca a les terrasses que romanen obertes durant l'agost.

I, a més, des del TOT us oferim un seguit de propostes per passar l'estiu a Sant Cugat!

 
Comentaris

Destaquem