Propostes santcugatenques per mantenir-se en forma durant el confinament

Diferents santcugatencs ofereixen entrenaments gratuïts en xarxa per fer a casa

La situació de confinament a conseqüència del coronavirus ha portat molts santcugatencs i santcugatenques a plantejar propostes a les xarxes socials per fer més amenes les estades a casa. Si bé coneixíem com el sector cultural proposava concerts en línia, o ampliar coneixements, el món de l'esport i la salut també es mobilitza.

Més info: Propostes culturals santcugatenques a les xarxes per alleugerir el confinament

Així, diferents santcugatencs ofereixen sessions gratuïtes per fer entrenaments des de casa i mantenir-nos en forma mentre duri el confinament. Coneixem algunes d'aquestes propostes.

Entrenaments diaris amb Bernat del Pino

Bernat del Pino és entrenador personal des de fa més de 15 anys. Amb el confinament, ha hagut de deixar de fer els entrenaments personals, i va decidir buscar alternatives. "Vaig pensar què podia fer per ajudar les persones a fer activitat física, perquè la majoria de persones, en estar a casa, opta per estar al sofà, i cal activar el cos per evitar danys col·laterals d'aquest confinament", explica, destacant que l'exercici físic "baixa l'estrès, ens ajuda a descansar millor, i millora el nostre estat d'ànim".

Així, cada dia fa un directe a Instagram (@trainerluxury), plantejant entrenaments originals, cada dia diferents, amb aquelles coses que les persones poden tenir al seu abast, conduïts de manera professional, com subratlla.

Oriol Cabanas, entrenaments en línia des de casa

Oriol Cabanas, nutricionista i entrenador personal, ha hagut de tancar la seva consulta de Sant Cugat (Cabanas Nutrition) i traslladar la feina a casa. Des del dilluns 16 de març que ofereix les consultes de nutrició als seus clients a través d'Skype. A més, també ha decidit fer entrenaments gratuïts per a tothom a través d'Instagram Live, cada dia a les 18.30 hores, a través del canal de la seva consulta (@cabanasnutrition). Una sessió en directe, que es pot recuperar en qualsevol moment, per no perdre les rutines esportives.

"Al veure que molts pacients m'estaven demanant rutina per fer a casa, i no sabien com entrenar, vaig decidir fer un entrenament diari", explica. Una sessió de 45 minuts gratuïta perquè tothom qui vulgui faci exercici. "L'esport és bàsic en aquesta situació. Gairebé no caminem i fem vida molt sedentària", subratlla Cabanas.

Més d'un centenar de persones segueixen cada dia les seves sessions.

Entrenament en directe amb Àlex Corretja

Altres iniciatives no tenen un caràcter periòdic, i proposen una activitat singular. És el cas de la proposta que feia l'esportista Àlex Corretja el passat dimarts, 17 de març, a la tarda, fent un entrenament personal en directe per Instagram.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem