contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Protegeix-te amb la millor assegurança d'esquí

Aquest any s'ha experimentat un repunt dels accidents en persones que practicaven un esport d'hivern i les principals federacions animen a extremar les precaucions

A l'hivern, molta gent s'anima a pujar a la segona residència de muntanya per practicar el seu esport d'hivern preferit com l'esquí o l'snowboard. Però, en aquesta estació, és també quan es produeixen més accidents. Sobretot aquest 2022, que, després dels mesos més durs de pandèmia, tothom vol tornar a recuperar certa normalitat.

Les diferents federacions d'esports d'hivern ja han enviat missatges de prudència als esquiadors. Tot i això, els accidents són imprevisibles i passen quan menys s'esperen. Per aquest motiu, com que no saps del cert quan podràs patir-ne un, el millor consell és tenir una assegurança d'esquí.

Els principals avantatges de tenir una assegurança d'esquí

Aquestes assegurances són la millor opció pels següents motius.

  • Evita costos imprevistos: Si pateixes un accident a pistes et pot sortir molt car, ja que el trasllat des del punt de l'incident fins al punt d'atenció mèdica, pot generar despeses de 450 euros. Aquest import no el cobrirà l'assegurança bàsica del forfait.
  • Estalvi en despeses mèdiques: Si l'accident implica hospitalització, cirurgia i despeses farmacèutiques et pot estalviar molts diners.
  • Millora la teva experiència. Les assegurances d'esquí acostumen a incloure les cobertures més freqüents de les assegurances de viatge com pèrdua o destrucció de l'equipatge, endarreriments, pernoctacions a hotels, etc. Detalls importants que contribueixen a una experiència més satisfactòria quan estan ben coberts.
  • Protecció a terceres persones: És força habitual que els accidents d'esquí afectin altres persones. Per això les millors assegurances inclouen una cobertura de responsabilitat civil.

Si no vols prendre cap risc a la muntanya, contacta amb Alertis Brok i pregunta per la teva assegurança d'esquí.

T'assessoren i t'ajuden a protegir els teus interessos FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem