contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Prova la higiene dental avançada de Vitaldent Sant Cugat

A Vitaldent Sant Cugat tens els millors professionals per a la teva salut bucal

La higiene dental avançada és la manera més precisa de prevenir l'aparició de diferents patologies orals com ara la càries o les malalties periodontals. Gràcies a la pols de bicarbonat perlat aplicat mitjançant el dispositiu més modern del sector per a la realització de neteges orals professionals, la higiene dental avançada es converteix en la més eficaç del mercat. Un tractament dental que podràs gaudir a Vitaldent Sant Cugat, amb el número de registre sanitari E08766814.

En què consisteix la higiene dental amb pols perlada?

Aquesta neteja bucal està indicada per a tota mena de pacients.

Si la teva dentadura presenta taques dentals causades per la ingesta de cafè o te, per l'abús del tabac, o fins i tot, si tens tendència a desenvolupar patologies com ara gingivitis, periodontitis o càries; gràcies a aquesta neteja reduiràs el risc de patir-les i atenuaràs la presència d'aquestes taques tan antiestètiques.

Si estàs pensant a col·locar-te carilles dentals de composite o ceràmica, gràcies a aquesta neteja prepararàs la superfície de la dent per a una adhesió perfecta i impecable. Però si el que vols és fer-te un blanquejament dental, aquesta neteja t'ajudarà a preparar les peces per garantir-te un resultat òptim de l'agent blanquejador.

Si porteu ortodòncia, aquesta neteja us ajudarà a eliminar restes d'aliments, així com de pega de l'ortodòncia i, fins i tot, us ajudarà a preparar la superfície dental abans de la col·locació dels brackets.

Ara, però, et pots oblidar dels brackets amb el tractament d'ortodòncia invisible.

Els avantatges de l'ortodòncia invisible

El sistema d'ortodòncia invisible és l'aparatologia d'ortodòncia més còmoda i discreta. Aquest aparell ens permet fer lleugers moviments de manera gradual per aconseguir una millora del somriure tant estèticament com funcionalment.

L'ortodòncia invisible es pot col·locar qualsevol pacient que vulgui fer-se un tractament d'ortodòncia més estètic que amb els brackets tradicionals. Són força còmodes i totalment transparents, sent gairebé imperceptibles a la vista. A més, en ser removibles, pots retirar-los a l'hora de dinar o rentar-te les dents amb total comoditat.

Si vols prevenir patologies bucals amb la higiene dental avançada, vine a Vitaldent Sant Cugat.

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem