Puja les escales amb total facilitat

A EGC t'oferiran la solució que millor s'adapti a tu

Amb els anys, es fa cada cop més difícil pujar i baixar les escales de casa. Si, a poc a poc, es converteixen en un problema per a la teva independència i necessites ajuda, una cadira pujaescales pot ser la solució perfecta.

Les cadires Acord són una forma fàcil i segura de pujar i baixar les escales de casa teva. Aquest model té un sistema de raïls que es pot instal·lar i adaptar-se a qualsevol tipus d'escala, sigui recta o si té girs o poc espai. Les cadires Acord són un producte dissenyat amb els més alts estàndards de seguretat al Regne Unit.

A més, per garantir aquesta seguretat, l'equip que instal·larà la cadira, verificarà dos cops que tot està en bones condicions davant dels clients, garantint així un funcionament òptim.

Les cadires Acord no són les úniques solucions que ofereix Elevator General Company. Entre la seva oferta, podràs trobar plataformes hidràuliques, ascensors pneumàtics i serveis per a empreses. Els seus professionals t'assessoraran en tots els dubtes que tinguis i t'ajudaran a escollir l'opció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem