A punt els horts urbans i socials del carrer Andana

Les obres per habilitar l'obertura d'aquests dos nous horts, que ocuparan una superfície de 800 m2, estaran acabades a finals d'aquest mateix mes

Els horts urbans i socials del Carrer Andana, que se situen davant de l'estació de FGC, podrien estar acabats la darrera setmana del mes d'abril. Unes obres que permeten habilitar dos nous espais, un gestionat per l'àmbit de Serveis Socials de l'Ajuntament i que està destinat a un projecte sociolaboral per a persones amb risc d'exclusió social i un segon que serà gestionat per tres entitats de lleure de Sant Cugat, el Cau Berenguer El Gran, l' Esplai Sarau l'Esplai Cel.

La superfície total és d'uns 1.500 m2 i amb una superfície total de cultiu agrícola de 800 m2 dividida en 14 parcel·les d'entre 50 i 60 m2. Les obres, amb un pressupost de 53.613,50 € inclouen compostatge per millorar la fertilitat del sòl i posterior llaurat, a més de la construcció d'una font, una caseta d'eines i un sistema de reg.

Mapa dels horts del carrer Andana. FOTO: Cedida.

Mapa dels horts del carrer Andana. FOTO: Cedida.

Projecte 'ANDANA' per a la inclusió social

En l'hort social es farà un projecte que desenvoluparà Serveis Socials, el nom fa referència al mateix carrer i pretén treballar competències socials i prelaborals per tal d'augmentar l'autonomia social i laboral, i també servirà per teixir una xarxa de suport i d'ajuda mútua entre les persones que hi participaran. Algunes de les persones del projecte 'ANDANA' continuaran la seva formació en el de 'aTerra' de Can Monmany.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem